فروشگاه نان فانتزی کرج

لینک با موفقیت کپی شد. بروزترین ها بیشترین تخفیف بیشترین نظرات
تولید روزانه نان های فانتزی حجیم و نیمه حجیم، رژیمی و شیرینی با بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه ، فقط کافیه یکبار امتحان کنید
فروشگاه نان فانتزی
۴۵ متری گلشهر ، خیابان کتویی زاده ، میدا...
فروشگاه نان فانتزی
گلشهر ، بلوار حدادی ، رو به روی مسجد سلم...
فروشگاه نان فانتزی
فردیس ، جاده ملارد ، سه راه حافظیه ، بلو...
فروشگاه نان فانتزی
گوهردشت ، خیابان آزادی ، خیابان12شرقی
فروشگاه نان فانتزی
عظیمیه ، پایین تر از میدان اسبی
فروشگاه نان فانتزی
عظیمیه ، بلوار شریعتی ، ورودی پمپ بنزین
فروشگاه نان فانتزی
جهانشهر ، ابتدای خیابان استانداری
فروشگاه نان فانتزی
خیابان میانجاده ، خیابان عدل
فروشگاه نان فانتزی
خیابان بهشتی ، سر میانجاده
فروشگاه نان فانتزی
جاده ملا رد ، نرسیده به سی متری حافظ
فروشگاه نان فانتزی
45 متری گلشهر ، کوچه مینا
فروشگاه نان فانتزی
جهانشهر ، بلوار مولانا ، نبش ارکیده شرقی...
انواع نان ها : | نان فتیر با شیر ، نان مگ دونات ، نان جو ، نان سوپ و گندم | نان ...
فروشگاه نان فانتزی
عظیمیه ( رسالت ) ، روبروی داروخانه دکتر ...
فروشگاه نان فانتزی
جاده ملارد ، بلوار آزادگان ، نبش بیست مت...
فروشگاه نان فانتزی
خیابان ذوب آهن ، انتهای خیابان والفجر
فروشگاه نان فانتزی
خیابان شهید بهشتی ، خیابان میانجاده ، خی...
محله اصفهانیا ، خیابان مظاهری
فروشگاه نان فانتزی
خیابان چالوس
فروشگاه نان فانتزی
نرسیده به میدان مادر ، خیابان ابوریحان
افزودن شغل شما به لیست فروشگاه نان فانتزی کرج
سوالات متداول فروشگاه نان فانتزی

فروشگاه های نان فانتزی در کرج را در وبسایت کرج مشاهده بفرمایید

نان باگت:

باگت، یک نان مخمری است که نخستین بار در فرانسه پخته شد. مستطیل شکل و دراز، با شکاف‌هایی روی آن است، که امکان انبساط و پُف کردن نان را فراهم می کند. باگت، با نام های “نان فرانسوی” یا “چوب فرانسوی” نیز شناخته می شود. این نان، معمولاً از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می شود و ظاهر آن بسیار قابل تشخیص است.

نان سیاباتا / چاباتا (Ciabatta):

سیاباتا واژه‌ای ایتالیایی به معنای “کفش راحتی” است. این نان، فقط از چند ماده اصلی آب، نمک، مخمر و آرد گندم تشکیل شده است. بسته به محله ای که در ایتالیا این نوع نان پخت شود، پوسته و حتی بافت آن می تواند متفاوت باشد، اما مواد اصلی آن، در هر قرص نانی که پیدا کنید، دقیقاً یکسان است. نان سیاباتا برای انواع پنینی ها و ساندویچ ها، و همچنین بسیاری از غذاهای دیگر مناسب است.

نان فوکاسیا (Focaccia Bread):

این نوع نان در ایتالیا تهیه، و معمولاً در ماهیتابه پخته می شود، به همین دلیل زیرِ آن بدون برآمدگی و کاملاً صاف است. این نان بسیار شبیه خمیر پیتزا است و معمولاً قبل از پخت، روی آن را با روغن زیتون چرب می‌کنند. پوسته ای ترد و در عین حال ظریف دارد.
(امتیاز 4.8 | 3240 رای)