فروشگاه نان فانتزی کرج

لینک با موفقیت کپی شد. بروزترین ها بیشترین تخفیف بیشترین نظرات
تولید روزانه نان های فانتزی حجیم و نیمه حجیم، رژیمی و شیرینی با بهترین و با کیفیت ترین مواد اولیه ، فقط کافیه یکبار امتحان کنید
فروشگاه نان فانتزی
۴۵ متری گلشهر ، خیابان کتویی زاده ، میدا...
فروشگاه نان فانتزی
گلشهر ، بلوار حدادی ، رو به روی مسجد سلم...
فروشگاه نان فانتزی
فردیس ، جاده ملارد ، سه راه حافظیه ، بلو...
فروشگاه نان فانتزی
گوهردشت ، خیابان آزادی ، خیابان12شرقی
فروشگاه نان فانتزی
عظیمیه ، پایین تر از میدان اسبی
فروشگاه نان فانتزی
عظیمیه ، بلوار شریعتی ، ورودی پمپ بنزین
فروشگاه نان فانتزی
جهانشهر ، ابتدای خیابان استانداری
فروشگاه نان فانتزی
خیابان میانجاده ، خیابان عدل
فروشگاه نان فانتزی
خیابان بهشتی ، سر میانجاده
فروشگاه نان فانتزی
جاده ملا رد ، نرسیده به سی متری حافظ
فروشگاه نان فانتزی
45 متری گلشهر ، کوچه مینا
فروشگاه نان فانتزی
جهانشهر ، بلوار مولانا ، نبش ارکیده شرقی...
انواع نان ها : | نان فتیر با شیر ، نان مگ دونات ، نان جو ، نان سوپ و گندم | نان ...
فروشگاه نان فانتزی
عظیمیه ( رسالت ) ، روبروی داروخانه دکتر ...
فروشگاه نان فانتزی
جاده ملارد ، بلوار آزادگان ، نبش بیست مت...
فروشگاه نان فانتزی
خیابان ذوب آهن ، انتهای خیابان والفجر
فروشگاه نان فانتزی
خیابان شهید بهشتی ، خیابان میانجاده ، خی...
محله اصفهانیا ، خیابان مظاهری
فروشگاه نان فانتزی
خیابان چالوس
فروشگاه نان فانتزی
نرسیده به میدان مادر ، خیابان ابوریحان
فروشگاه نان فانتزی خود را به این لیست اضافه نمایید.
سوالات متداول فروشگاه نان فانتزی

فروشگاه های نان فانتزی در کرج را در وبسایت کرج مشاهده بفرمایید

نان باگت:

باگت، یک نان مخمری است که نخستین بار در فرانسه پخته شد. مستطیل شکل و دراز، با شکاف‌هایی روی آن است، که امکان انبساط و پُف کردن نان را فراهم می کند. باگت، با نام های “نان فرانسوی” یا “چوب فرانسوی” نیز شناخته می شود. این نان، معمولاً از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می شود و ظاهر آن بسیار قابل تشخیص است.

نان سیاباتا / چاباتا (Ciabatta):

سیاباتا واژه‌ای ایتالیایی به معنای “کفش راحتی” است. این نان، فقط از چند ماده اصلی آب، نمک، مخمر و آرد گندم تشکیل شده است. بسته به محله ای که در ایتالیا این نوع نان پخت شود، پوسته و حتی بافت آن می تواند متفاوت باشد، اما مواد اصلی آن، در هر قرص نانی که پیدا کنید، دقیقاً یکسان است. نان سیاباتا برای انواع پنینی ها و ساندویچ ها، و همچنین بسیاری از غذاهای دیگر مناسب است.

نان فوکاسیا (Focaccia Bread):

این نوع نان در ایتالیا تهیه، و معمولاً در ماهیتابه پخته می شود، به همین دلیل زیرِ آن بدون برآمدگی و کاملاً صاف است. این نان بسیار شبیه خمیر پیتزا است و معمولاً قبل از پخت، روی آن را با روغن زیتون چرب می‌کنند. پوسته ای ترد و در عین حال ظریف دارد.
(امتیاز 4.6 | 3795 رای)