فروشگاه نان فانتزی باغستان کرج

لینک با موفقیت کپی شد.
فروشگاه نان فانتزی خود را به این لیست اضافه نمایید. مشاهده لیست کامل فروشگاه نان فانتزی کرج
سوالات متداول فروشگاه نان فانتزی

فروشگاه های نان فانتزی در کرج را در وبسایت کرج مشاهده بفرمایید

نان باگت:

باگت، یک نان مخمری است که نخستین بار در فرانسه پخته شد. مستطیل شکل و دراز، با شکاف‌هایی روی آن است، که امکان انبساط و پُف کردن نان را فراهم می کند. باگت، با نام های “نان فرانسوی” یا “چوب فرانسوی” نیز شناخته می شود. این نان، معمولاً از آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می شود و ظاهر آن بسیار قابل تشخیص است.

نان سیاباتا / چاباتا (Ciabatta):

سیاباتا واژه‌ای ایتالیایی به معنای “کفش راحتی” است. این نان، فقط از چند ماده اصلی آب، نمک، مخمر و آرد گندم تشکیل شده است. بسته به محله ای که در ایتالیا این نوع نان پخت شود، پوسته و حتی بافت آن می تواند متفاوت باشد، اما مواد اصلی آن، در هر قرص نانی که پیدا کنید، دقیقاً یکسان است. نان سیاباتا برای انواع پنینی ها و ساندویچ ها، و همچنین بسیاری از غذاهای دیگر مناسب است.

نان فوکاسیا (Focaccia Bread):

این نوع نان در ایتالیا تهیه، و معمولاً در ماهیتابه پخته می شود، به همین دلیل زیرِ آن بدون برآمدگی و کاملاً صاف است. این نان بسیار شبیه خمیر پیتزا است و معمولاً قبل از پخت، روی آن را با روغن زیتون چرب می‌کنند. پوسته ای ترد و در عین حال ظریف دارد.
(امتیاز 4.8 | 4428 رای)