آموزشگاه آشپزی کرج
لیست آدرس و تلفن بهترین های آموزشگاه آشپزی کرج به همراه تصاویر ، توضیحات و امکان پرسش و پاسخ و دیدن نظرات مشتریان
آموزشگاه فنی حرفه ای آزاد در کلیه رشته های آشپزی ، شیرینی پزی ، انواع کباب ها ، فست فود ، کافی شاپ و ...
آموزشگاه آشپزی
%10 تخفیف
کرج ، گوهردشت ، بلوار انقلاب ، نبش خیابا...
با مجوز سازمان فنی و حرفه ای کشور | آموزش آشپزی درجه 2 و آشپزی درجه 1 | آموزش شیرینی پزی درجه 2 ، شیرینی پزی درجه 1| آشپزی سنتی ، ...
آموزشگاه آشپزی
کرج ، گلشهر ، خیابان پونه شرقی ، برج میل...
ارائه دهنده ی مدارک بین الملی | آموزش انواع شیرینی | آشپزی | نان | کافی شاپ | انواع سفارشات پذیرفته می شود.
آموزشگاه آشپزی
عظیمیه ، بلوار کاج ، ساختمان بامبینو ، ش...
آشپزی ملل ، کلاسیک ، تلفیقی ، فست فود ، آشپزی درجه 1 و 2 ، شیرینی پزی درجه 1 و2 ، ژله تزریقی ، باقلوا استانبولی ، سوشی ، غذاهای
آموزشگاه آشپزی
شرح فعالیت: دارای مجوز تاسیس از سازمان آموزشی فنی و حرفه ای کشور ، وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی ، دیپلم رسمی فنی و
آموزشگاه آشپزی
دهقان ویلای دوم ، خیابان شهید سرتیپ نیاک...
آموزشگاه آشپزی
بلوار طالقانی شمالی ، نرسیده به میدان آز...
آموزشگاه آشپزی
45 متری گلشهر ، بین خیابان کتویی زاده و ...
آموزشگاه آشپزی
جهانشهر ، ابتدای خیابان کسری ، کوچه نژاد...
آموزشگاه آشپزی
سه راه گوهردشت ، کوي کارمندان شمالي ، خي...
آموزشگاه آشپزی
جهانشهر ، اول خیابان کسری ، کوچه نژاد فل...
(امتیاز 4.9 | 4038 رای)
افزودن شغل شما به لیست آموزشگاه آشپزی
آخرین نظرات آموزشگاه آشپزی
احمدی :
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی مهشاد
سلام.هم کلاس اموزشی خوب و هم استاد خوب
ممنون ازتون🙏🙏🙏
مشاهده
|
مهسا :
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی ندا
سلام عالی هستید.خیلی خوشحالم از اینکه باشما و آموزشگاه تون آشنا شدم
مشاهده
|
رضوانی :
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی ندا
سلام .من کلاس تک جلسه تون رو اومدم خیلی راضی بودم.هم محیط آموزشگاه خوب بود و هم روش تدریس. ممنونم ازتون
مشاهده
|
جمشیدی :
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی ندا
سلام.میشه لطفا در مورد دوره های شیرینی توضیح بدین؟ ممنونم
مشاهده
|
لیلا رمضانی :
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی ندا
سلام فقط خواستم بگم عالی هستین
مرسی که هستین
مشاهده
|
سوالات متداول آموزشگاه آشپزی
در میان رشتههای شغلی مورد نیاز در فهرست کشورهای پیشرفته جهان برخی مشاغل خدماتی نظیر آشپزی و سرآشپزی هم وجود دارد که فرصتهایی را برای عدهای از شاغلین آنها پدید آورده است. برای انجام کارهای مختلف مثل مهاجرت از طریق آشپزی در هر کشوری بجز کشوری که زادگاه فرد است، قطعا باید مدارک معتبری که کشور مقصد آن ها را قبول داشته باشد و بتواند پذیرش نامه ای برای فرد متقاضی در نظر بگیرد. معتبرترین مدرکی که در تمام جهان مورد قبول کشورهای مختلف می باشد، مدرک بین المللی است و فردی که قصد مهاجرت از طریق آشپزی را دارد، باید نسبت به تهیه مدرک بین المللی آشپزی خود اقدام نماید تا بتواند راحت تر به هدف خود برسد.
در تاریخ افسانهای ایران آمده است که پختن غذا و خوردنی از دوران پادشاهی ضحاک آغاز شد.
پیش از آن دیوها به این هنر آشنایی داشتند و انواع آشها و اباهای خوش و خوردنیهای لذیذ را میپختند.
از میان نوشتههایی که از زبان پهلوی در دست است در خسرو و ریدگ نکاتی دربارهٔ خورشها و خوردنیها و شیوهٔ بکار بردن و چگونگی آنها در دوره ساسانی به دست میآید که در تنظیم تاریخ آشپزی در ایران مآخذ معتبر است.
نام بسیاری از طعام های ایرانی و اصطلاحات طباخی که معرب کرده شده است در کتابهای زبان عربی دیده میشود.
در زبان عربی کتابهای چندی در زمینهٔ آشپزی وجود دارد که با پختوپز ایرانیان بی ارتباط نیست چه از حیث اصطلاح و واژه میان این دو دسته شباهتهایی دیده میشود.
این امر احتمالاً به این سبب بوده است که در دستگاههای دیوانی و اداری خلفای عباسی تعداد زیادی از ایرانیان دخیل بودند.
طبعاً آداب و عادات آنان در زندگی اعراب نفوذ کرده، از جمله روش آشپزی ایران در زمان عباسیان مورد توجه قرار گرفته است.
پیش از آن دیوها به این هنر آشنایی داشتند و انواع آشها و اباهای خوش و خوردنیهای لذیذ را میپختند.
از میان نوشتههایی که از زبان پهلوی در دست است در خسرو و ریدگ نکاتی دربارهٔ خورشها و خوردنیها و شیوهٔ بکار بردن و چگونگی آنها در دوره ساسانی به دست میآید که در تنظیم تاریخ آشپزی در ایران مآخذ معتبر است.
نام بسیاری از طعام های ایرانی و اصطلاحات طباخی که معرب کرده شده است در کتابهای زبان عربی دیده میشود.
در زبان عربی کتابهای چندی در زمینهٔ آشپزی وجود دارد که با پختوپز ایرانیان بی ارتباط نیست چه از حیث اصطلاح و واژه میان این دو دسته شباهتهایی دیده میشود.
این امر احتمالاً به این سبب بوده است که در دستگاههای دیوانی و اداری خلفای عباسی تعداد زیادی از ایرانیان دخیل بودند.
طبعاً آداب و عادات آنان در زندگی اعراب نفوذ کرده، از جمله روش آشپزی ایران در زمان عباسیان مورد توجه قرار گرفته است.
آشپزی یک هنر، فناوری و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با استفاده از گرما یا بدون آن میباشد.
آشپزی ، عمل آماده کردن مواد غذایی برای مصرف است.
این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار میرود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است.
وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد.
هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است.
آشپزی ، عمل آماده کردن مواد غذایی برای مصرف است.
این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار میرود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است.
وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد.
هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است.
تگ های پرجستجو در آموزشگاه آشپزی
آموزش پخت کیک
آموزش آشپزی ایرانی
آموزش فینگر فود
آموزش شیرینی پزی
آموزش سفره آرایی
آموزش انواع سالاد
آموزش فست فود
آموزش پخت شیرینی
مدرک بین المللی آشپزی
آموزش آشپزی مدرن
آموزش آشپزی فرنگی
آموزش آشپزی رستورانی
آموزش پخت کباب
آموزش آنلاین آشپزی
آموزش آشپزی حرفه ای
مدرک فنی حرفه ای آشپزی
آموزش کافی شاپ و باریستا
آخرین نظرات