آموزشگاه آشپزی کرج

لینک با موفقیت کپی شد. بروزترین بیشترین تخفیف بیشترین نظرات
لیست آدرس و تلفن بهترین های آموزشگاه آشپزی کرج به همراه تصاویر ، توضیحات و امکان پرسش و پاسخ و دیدن نظرات مشتریان
آموزشگاه فنی حرفه ای آزاد در کلیه رشته های آشپزی ، شیرینی پزی ، انواع کباب ها ، فست فود ، کافی شاپ و ...
آموزشگاه آشپزی %10 تخفیف
کرج ، گوهردشت ، بلوار انقلاب ، نبش خیابا...
با مجوز سازمان فنی و حرفه ای کشور | آموزش آشپزی درجه 2 و آشپزی درجه 1 | آموزش شیرینی پزی درجه 2 ، شیرینی پزی درجه 1| آشپزی سنتی ، ...
آموزشگاه آشپزی
کرج ، گلشهر ، خیابان پونه شرقی ، برج میل...
ارائه دهنده ی مدارک بین الملی | آموزش انواع شیرینی | آشپزی | نان | کافی شاپ | انواع سفارشات پذیرفته می شود.
آموزشگاه آشپزی
عظیمیه ، بلوار کاج ، ساختمان بامبینو ، ش...
آشپزی ملل ، کلاسیک ، تلفیقی ، فست فود ، آشپزی درجه 1 و 2 ، شیرینی پزی درجه 1 و2 ، ژله تزریقی ، باقلوا استانبولی ، سوشی ، غذاهای
آموزشگاه آشپزی
شرح فعالیت: دارای مجوز تاسیس از سازمان آموزشی فنی و حرفه ای کشور ، وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی ، دیپلم رسمی فنی و
آموزشگاه آشپزی
دهقان ویلای دوم ، خیابان شهید سرتیپ نیاک...
بلوار طالقانی شمالی ، نرسیده به میدان آز...
45 متری گلشهر ، بین خیابان کتویی زاده و ...
آموزشگاه آشپزی
جهانشهر ، ابتدای خیابان کسری ، کوچه نژاد...
سه راه گوهردشت ، کوي کارمندان شمالي ، خي...
جهانشهر ، اول خیابان کسری ، کوچه نژاد فل...
(امتیاز 4.9 | 4038 رای)
افزودن شغل شما به لیست آموزشگاه آشپزی
سوالات متداول آموزشگاه آشپزی

در میان رشته‌های شغلی مورد نیاز در فهرست کشور‎های پیشرفته جهان برخی مشاغل خدماتی نظیر آشپزی و سرآشپزی هم وجود دارد که فرصت‌هایی را برای عده‌ای از شاغلین آن‌ها پدید آورده است. برای انجام کارهای مختلف مثل مهاجرت از طریق آشپزی در هر کشوری بجز کشوری که زادگاه فرد است، قطعا باید مدارک معتبری که کشور مقصد آن ها را قبول داشته باشد و بتواند پذیرش نامه ای برای فرد متقاضی در نظر بگیرد. معتبرترین مدرکی که در تمام جهان مورد قبول کشورهای مختلف می باشد، مدرک بین المللی است و فردی که قصد مهاجرت از طریق آشپزی را دارد، باید نسبت به تهیه مدرک بین المللی آشپزی خود اقدام نماید تا بتواند راحت تر به هدف خود برسد.

در تاریخ افسانه‌ای ایران آمده‌ است که پختن غذا و خوردنی از دوران پادشاهی ضحاک آغاز شد.
پیش از آن دیوها به این هنر آشنایی داشتند و انواع آش‌ها و اباهای خوش و خوردنی‌های لذیذ را می‌پختند.
از میان نوشته‌هایی که از زبان پهلوی در دست است در خسرو و ریدگ نکاتی دربارهٔ خورش‌ها و خوردنی‌ها و شیوهٔ بکار بردن و چگونگی آن‌ها در دوره ساسانی به دست می‌آید که در تنظیم تاریخ آشپزی در ایران مآخذ معتبر است.
نام بسیاری از طعام‌ های ایرانی و اصطلاحات طباخی که معرب کرده شده‌ است در کتاب‌های زبان عربی دیده می‌شود.
در زبان عربی کتاب‌های چندی در زمینهٔ آشپزی وجود دارد که با پخت‌وپز ایرانیان بی ارتباط نیست چه از حیث اصطلاح و واژه میان این دو دسته شباهت‌هایی دیده می‌شود.
این امر احتمالاً به این سبب بوده‌ است که در دستگاه‌های دیوانی و اداری خلفای عباسی تعداد زیادی از ایرانیان دخیل بودند.
طبعاً آداب و عادات آنان در زندگی اعراب نفوذ کرده، از جمله روش آشپزی ایران در زمان عباسیان مورد توجه قرار گرفته‌ است.

آشپزی یک هنر، فناوری و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با استفاده از گرما یا بدون آن می‌باشد.
آشپزی ، عمل آماده‌ کردن مواد غذایی برای مصرف است.
این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، یا خواص غذایی آن است.
وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد.
هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است.