آموزشگاه موسیقی کرج
فیروزبخت :
آموزشگاه موسیقی فورته
سلام پسر من 12 سال داره آیا میتونه مدرک ABRSM بگیره؟
مشاهده
|
رها قاسمی :
آموزشگاه موسیقی فورته
سلام وقت به خیر
آموزش هنگ درام هم دارید؟
مشاهده
|
Maten :
آموزشگاه موسیقی ماهور
سلام هزینه کلاس سنتور چقدر و چه روزی می تونم تماس بگیرم
مشاهده
|
حمیدرضا مجد :
آموزشگاه موسیقی فورته
بسیار عالی ، کمال تشکر را دارم
با احترام
حمیدرضا مجد
مشاهده
|
... :
آموزشگاه موسیقی آوای افرا مهرشهر
من میخوام کلاس ویولن سل شرکت کنم ولی با توجه به کامنتا و ویدیو و پیج اینستاگرام کلاس ویولن سل ندارن.
مشاهده
|
هفت دلیل مهم برای اینکه یادگیری موسیقی را جدی بگیرید
شاید تا به حال شنیده باشید که در کشورهای پیشرفته، آموزش موسیقی تا چه حد اهمیت دارد و در برنامه درسی دانش آموزان از سنین کودکی قرار می گیرد. اما چرا یادگیری موسیقی تا این حد مهم است و چه تاثیری بر زندگی ما دارد؟
مطالعه بیشتر1. یادگیری موسیقی تاثیر فوق العاده ای بر سلامت شما دارد
اگر به شما بگوییم که یادگیری موسیقی، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و شما را در مقابل ویروس ها مقاوم تر می کند، شاید بخندید و باور نکنید.
موسیقی تاثیر بسزایی در تغییر خلق و خوی افراد و وضعیت عاطفی آن ها دارد؛ به علاوه حالات روحی و وضعیت عاطفی نیز تاثیر مستقیمی بر سیستم ایمنی بدن دارد. برای مثال احساسات منفی مانند خشم و عصبانیت با افزایش هورمون کورتیزول، سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند و این در حالیست که حالات عاطفی مثبت مانند احساس رضایت و خوشحالی با کاهش کورتیزول، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. بنابراین می توان گفت موسیقی با کمک به ایجاد احساسات مثبت در شما و کاهش استرس، به تقویت سیستم ایمنی شما کمک می کند.
2. یادگیری موسیقی اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد
تا به حال به این فکر کرده اید که نوازندگان موسیقی چطور در مقابل صدها نفر روی صحنه می روند و می نوازند؟! مطمئن باشید انجام چنین کاری تنها به مهارت نوازنده بستگی ندارد و نیازمند اعتماد به نفس زیادی است. یادگیری موسیقی به شما این فرصت را می دهد تا خود را در شرایط مشابهی قرار دهید. شاید بگویید خب من که نمی خواهم در یک کنسرت و مقابل صدها نفر اجرا کنم!!
بله درست است اما نیازی نیست مخاطب شما صدها نفر باشد، شما می توانید تنها برای یک نفر بنوازید. برای خانواده، در مقابل استاد موسیقی یا برای شریک زندگیتان فرقی نمی کند، مهم این است که وقتی خودتان می نوازید، احساس بهتری به خود دارید و حس خوبی که در اطرافیانتان ایجاد می کنید، اعتماد به نفس و رضایتمندی شما را افزایش می دهد.
به علاوه کسب مهارت در انجام یک کار همیشه ذهنیت فرد نسبت به خودش را بهتر می کند و یادگیری یک ساز می تواند ابزار خوبی برای افزایش اعتماد به نفس شما باشد.
3. نواختن یک ساز حافظه شما را تقویت می کند
طبق تحقیقات، کودکانی که از سنین پایین یادگیری موسیقی را شروع می کنند، توانایی یادگیری بیشتری نسبت به هم سالان خود دارند. موسیقی باعث می شود هر دو نیمکره چپ و راست مغز فعال شده و در نتیجه حافظه شما را تقویت می کند. به طور کلی موسیقی با افزایش دقت نسبت به صدا، ریتم، ملودی و ... موجب افزایش تمرکز و در نتیجه تقویت حافظه ی شما می شود.
4. نواختن موسیقی شما را خلاق تر می کند
به گفته پل آلن (Paul Allen) بنیانگذار مایکروسافت، موسیقی به شما امکان می دهد "فراتر از آنچه در حال حاضر وجود دارد رفته و خود را به روشی جدید ابراز کنید"
شما با یادگیری موسیقی می توانید خود را در قالب صدا ابراز کنید. غرق شدن در یکنواختی زندگی روزمره، باعث می شود شما کمتر خلاقیت به خرج داده و بخش خلاق مغزتان به مرور زمان بدون استفاده بماند. اما نواختن یک ساز و یادگیری موسیقی با درگیر کردن هر دو نیم کره مغز و استفاده از درک منطقی و احساسات در کنار یکدیگر، مغز شما را قلقلک می دهد و خلاقیتتان را مجددا شکوفا می کند.
5. آموزش موسیقی صبر و بردباری شما را افزایش می دهد
اگر از کسانی که در حال یادگیری ویولون هستند، بپرسید متوجه می شوید که ممکن است مدت زمان زیادی را صرف یاد گرفتن آرشه کشی کرده و در ابتدا تنها یک سری صدای دلخراش آرشه روی سیم های ویولون را تحمل کرده باشند. اما در تمام این مدت فکر به نتیجه و نوای زیبای ویولون که خودشان می توانند بنوازند باعث شده در طول مدت یادگیری صبور باشند تا به نتیجه ی دلخواه خود برسند.
همه ما به دنبال سریع ترین راه ها هستیم و می خواهیم خیلی زود به نتیجه برسیم غافل از اینکه صبر و شکیبایی ما نتایج شیرینی به همراه دارد و زمانی که به آن ها دست یابیم از صمیم قلب بابت صبر و بردباریمان خوشحال می شویم. در حین یادگیری موسیقی هر زمان که به عقب برگردید و پیشرفت خود را نسبت به قبل ببینید، احساس زیبایی از این پیشرفت های ذره ذره به شما دست می دهد و صبر کردن دیگر آنقدر ها هم سخت به نظر نمی رسد.
6. موسیقی استرس شما را کاهش می دهد
نواختن یک ساز و یادگیری موسیقی، اثرات مفیدی بر عملکردهای فیزیولوژیکی بدن می گذارد. و منجر به کاهش فشارخون، کاهش ضربان قلب و در نتیجه کاهش سطح استرس در شما می شود.
7. یادگیری موسیقی در کنار جنبه آموزشی، یک سرگرمی فوق العاده است
اصطلاح یک تیرو و دو نشان را حتما شنیده اید اما در رابطه با آموزش موسیقی این اصطلاح کفایت نمی کند و احتمالا باید بگوییم یک تیر و صد نشان!!
موسیقی علاوه بر مزایای زیادی که دارد به عنوان یک سرگرمی، بسیار لذت بخش است. تصور کنید در یک جمع فامیلی نشسته اید و یکی از جوانان از گوشه سالن می گوید : برو گیتارت را بیاور و برایمان بنواز؛ همه منتظر به شما نگاه می کنند و یکی درخواست آهنگ شاد دارد دیگری درخواست آهنگ غمگین. این تصور زیادی آشنا به نظر می رسد. احتمالا همه ی ما حداقل یک بار چنین صحنه ای را در یکی از فیلم های تلویزیونی دیده ایم. اما به شما قول می دهم که تجربه ی چنین لحظه ای در واقعیت بسیار دلچسب تر است. پس اگر هنوز نواختن یک ساز را شروع نکرده اید از همین حالا به فکرش باشید و تنها، ساز مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.
حالا که بحثمان به ساز مورد علاقه رسید بگذارید به یکی از مهمترین دغدغه های هنرجویان هنگام شروع آموزش موسیقی بپردازیم. انتخاب ساز و اینکه چه سازی مناسب من است؟ سوال رایج خیلی از افراد می باشد.
برای پاسخ به این سوال ابتدا باید انواع ساز را بهتر بشناسیم تا بتوانیم راحت تر انتخاب کنیم. بنابراین در ادامه سعی کرده ایم به معرفی سازهای مختلف موسیقی بپردازیم.
انواع ساز های موسیقی
سازها را می توان بر اساس موارد مختلفی دسته بندی کرد. برای مثال ساز ها بر اساس نحوه تولید صدا به چهار دسته زهی (سیمی)، بادی، ضربه ای (کوبه ای) و الکترونیک تقسیم می شوند. همچنین هر کدام از این نوع ساز ها به زیرگروه های دیگری تقسیم می شوند که توضیحشان از حوصله بحث خارج است. بنابراین ما در این مطلب سعی کرده ایم به معرفی سازهای رایج بپردازیم.
آموزش گیتار
گیتار یک ساز زهی است که بر اثر ارتعاش سیم هایش، صدا تولید می کند. گیتارها به دو دسته کلی الکتریک و آکوستیک تقسیم می شوند. گیتار آکوستیک توسط بدنه چوبی تو خالیش، صدا را تقویت می کند و از سیم های فلزی استفاده می کند. اما گیتار الکتریک به وسیله تقویت کننده الکتریکی، صدا را تقویت می کند. همچنین در رابطه با گیتار کلاسیک می توان گفت یکی از انواع گیتار های آکوستیک محسوب می شود که بدنه ی کوچکتری داشته و از سه سیم نایلونی و سه سیم فلزی تشکیل شده است.
به طور کلی گیتار صدای مناسبی برای تمرین کردن در خانه دارد و هنگام انتخاب و خریداری می توانید با توجه به بودجه، اندازه و صدای آن انتخاب کنید.
آموزش پیانو
پیانو یکی از مشهورترین سازهای صفحه کلید دار است که به عنوان مادر سازها نیز شناخته می شود. پیانو در سه دسته ی کلی پیانو رویال، دیواری و دیجیتال وجود دارد. منظور از پیانو رویال همان پیانوهای بزرگی است که صدای زیبا و باشکوهی دارد و در سالن های بزرگ کنسرت استفاده می شود. پیانو دیواری که نسبت به پیانو رویال ارزان تر و کم حجم تر می باشد، برای استفاده در منزل مناسب تر است. پیانوهای دیجیتال نسخه مدرن تری هستند که وقتی یک کلید را می فشارید، صدای ضبط شده ای که بر اساس الگوی پیانوی های آکوستیک ضبط شده است، پخش می کنند. پیانو های دیجیتال نیازی به کوک کردن ندارند و در رنج قیمت کمتری نسبت به دو نوع قبلی موجود هستند. به طور کلی اگر محدودیت مالی نداشته و فضای مناسبی در اختیار دارید می توانید از پیانو های دیواری استفاده کنید اما اگر محدودیت مالی داشته و به تمرین بدون سر و صدا نیاز دارید می توانید پیانوی دیجیتال بخرید.
آموزش ویولون
ویولون سازی زهی است که توسط آرشه نواخته می شود. ویولون در دو نوع آکوستیک و الکتریک موجود است. ویولون آکوستیک همان نوع رایجی است که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. و این در حالیست که ویولون الکتریک به دلیل طراحی غیر سنتی، وزن کمتری داشته و برای موسیقی های راک، پاپ و... به کار می رود. به طور کلی ویولون ساز زیبایی است که در ابتدای یادگیری، صدای تیز و دلخراش آن ممکن است شما را دلسرد کند اما اگر صبور باشید بعد از چند سال نوای دلنشین آن شما را دلبسته خواهد کرد.
آموزش تار
تار یکی از سازهای موسیقی سنتی ایرانی است که در دسته ساز های زهی قرار می گیرد. و هنگام خرید تار حتما باید سازهایی را انتخاب کنید که مهر دارند، زیرا از طریق مهر می توان به اعتبار تار پی برد. همچنین مدت یادگیری تار به میزان تمرین و پشتکار هنرجو بستگی دارد اما به طور معمول بعد از یک سال، هنرجو می تواند به مهارت قابل توجهی در این زمینه برسد.
آموزش سه تار
سه تار یکی از سازهای ملی ایران است که در دسته سازهای زهی قرار می گیرد. این ساز نسبت به دیگر سازها چثه کوچکی داشته و در عین حال صدای ظریف و دلنشینی دارد. همچنین سه تار یکی از ارزان ترین سازهایی است که در رنج قیمت های متنوعی در بازار موجود می باشد.
آموزش سنتور
سنتور یکی از قدیمی ترین سازهای ایرانی به شمار می رود که از طریق ایران به کشورهای غربی و شرقی نیز وارد شده است. جنس آن تماما از چوب می باشد و شکلی ذوزنقه مانند دارد. نوازندگی سنتور به وسیله دو چوب نازک به نام مضراب انجام می شود. و از جمله سازهایی است که از همان ابتدا می توانید نوای دلپذیری بنوازید و یادگیری دوره مقدماتی آن به طور معمول هشت الی نه ماه طول می کشد.
آموزش دف
دف یکی از سازهای کوبه ای ایرانی است که در بین بانوان محبوبیت زیادی دارد. دف در گذشته در مراسم عرفانی کاربرد داشته و امروزه هم به صورت تکی هم برای همراهی دیگر سازها استفاده می شود.
با اینکه سازهای پرطرفدار را معرفی کردیم اما انواع ساز به همین محدود نمی شود و سازهای محبوب دیگری چون تنبک، کمانچه، فلوت، قانون و.... وجود دارد که در مقاله های بعدی به معرفی آن ها می پردازیم.
بهترین آموزشگاه های موسیقی کرج
اگر تا کنون به یادگیری موسیقی مشغول نشده اید، با توجه به اهمیت یادگیری موسیقی و تاثیرات فوق العاده آن بر زندگی، در اولین فرصت ساز مورد علاقه خود را انتخاب کرده و شروع به یادگیری آن نمایید. همچنین ما در وبسایت کرج تبلیغ برای راحتی شما عزیزان لیستی از بهترین آموزشگاه های موسیقی کرج را در مناطق مختلف کرج اعم از گوهردشت، عظیمیه، جهانشهر، مهرشهر، فردیس و ... جمع آوری کرده ایم. کافی است در قسمت بالا، منطقه ی مورد نظر خود را انتخاب کرده و لیستی از آموزشگاه های موسیقی آن منطقه در اختیار شما قرار خواهد گرفت.